Chelsea - Barcelona: ziua în care Messi nu a putut. Vezi o GALERIE FOTO impresionantă de la meci

Barcelona trăieşte un vis urât la fiecare deplasare pe Stamford Bridge. Pe vremea lui Rijkard, Messi ieşea plângând din teren după un fault al lui John Terry. Astăzi, Barcelona lui Guardiola a dat pe o echipă Chelsea la fel de agresivă, iar Messi s-a arătat din nou neputincios. Catalanii îşi arată superioritatea în faţa oricărei echipe din lume, dar uneori, nu este vorba doar despre fotbal. Sacrificiul şi puterea de luptă a londonezilor au frânat maşinăria de goluri a Barcelonei.

Foto: Reuters

În prima repriză, la un moment dat, posesia era de 76% pentru Barcelona. Practic, jucătorul care atinsese cel mai mult mingea fusese portarul Petr Cech, dar asta nu a a contat pentru londonezi. Echipa lui Di Matteo a îndurat o repriză întreagă, iar la final a muşcat prin cobra Drogba.

[caption id="attachment_176025" align="aligncenter" width="500" caption="Foto: Reuters"][/caption] Barcelona a jucat frumos, a combinat, a dominat şi mai ales a avut ocazii. Printr-o apărare supraglomerată a albaştrilor, nălucile lui Guardiola au pătruns de câteva ori, dar nu au reuşit să marcheze. Messi, Alexis Sanchez sau Fabregas cu toţii au eşuat în faţa porţii. Bara a ţinut mereu cu Chelsea, Barcelona lovind de trei ori stâlpii porţii lui Cech. [caption id="attachment_176026" align="aligncenter" width="500" caption="Foto: Reuters"][/caption] Messi s-a dovedit neputincios din nou. În urmă cu patru ani a ieşit de pe teren plângând. Acum a ieşit de pe teren neputincios. Micuţul argentinian nu poate să facă faţă unei apărări cum este cea a lui Chelsea. John Terry şi restul au o deviză clară când joacă cu Barcelona: trece mingea, dar nu trece şi omul. Messi nu se poate lua la trântă cu coloşii, dar, pe Nou Champ va fi cu totul altceva. [caption id="attachment_176028" align="aligncenter" width="500" caption="Foto: Reuters"][/caption] Englezii au făcut orice ca să oprească Barcelona. Au lăsat iarba să crească, au trasat terenul la limitele regulamentare şi au jucat dur. Acum le-a ieşit. Pe Nou Champ se schimbă însă situaţia. Acolo gazonul va fi tăiat corespunzător, terenul este cel mai lat din Europa. Pentru Chelsea va fi greu să se califice dacă nu marchează. Ca drept exemplu Arsenal în ediţia trecută de Champions League. A plecat de acasă cu victorie, 2 la 1, iar pe Nou Champ a fost pulverizată.

Barcelona ar fi avut nevoie aseară de viitorul extraterestru, Van Persie. Un jucător călit în Premier League, care s-ar fi bătut cu puternicii fundaşi londonezi. Mulţi spun că venirea lui Van Persie va face din Barca cea mai bună echipă din toate timpurile. Nevoia unui atacant de careu s-a simţit mereu în jocul catalanilor. Pasele curg foarte bine, dar nu au avut pe cineva să bage în aţe mingile urâte, bâlbâielile din careu, iar Van Persie este expert în aşa ceva. David Villa sau Pedro sunt extreme, nu atacanţi de careu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel