Chevron l-a numit pe Răzvan Mitroi în funcția de consilier pe comunicare

mitroi
mitroi

 Răzvan Mtroi, fost manager de proiect la Antena 3 și fost redactor-șef la Digi 24, a fost numit consultant în comunicare pentru Chevron, companie de exploatare a gazelor naturale. Acesta se va ocupa de strategia de comunicate a companiei.

 Răzvan Mitroi are un contract semnat pe doi ani, scrie paginademedia.ro. „Am aplicat pentru un post scos la concurs, nu am fost contactat. Am depus cv-ul pentru că cei de la Chevron căutau un jurnalist cu experiență în presă și contacte în media”, a declarat Mitroi pentru sursa citată.

 Răzvan Mitroi a fost project manager Antena 3 încă de la lansarea staţiei de ştiri. A făcut o pauză de aproximativ un an, în perioada 2005-2006, când a fost redactor-şef al ziarului Adevărul. Din 2009, a fost project manager la Financiarul, cotidian economic închis de Intact în 2011. Din ianuarie 2012, Mitroi a fost, pentru scurt timp, redactor-șef la Digi 24. De asemenea, Răzvan Mitroi a petrecut ani buni în redacția ziarului Adevărul, pe vremea când cotidianul era condus de regretatul Dumitru Tinu. După spargerea Adevărului, în 2005, acesta a ocupat un post de conducere în redacție, după care a plecat la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel