Chiajna (Ilfov), 2021. Zainea: Așa arată o stradă. Tot la fel se surpă zi de zi și speranțele noastre că putem trăi într-o localitate civilizată

Cornel Zainea
Cornel Zainea

Cornel Zainea a publicat imagini de groază din Chiajna (Ilfov). 

Politicianul Cornel Zainea a arătat cum arată o stradă din Chiajna anului 2021.

”Așa arată o stradă unde lucrările sunt făcute iresponsabil. Strada Sergent Ilie Petre, Chiajna, s-a surpat. Tot la fel se surpă zi de zi și speranțele noastre că putem trăi într-o localitate civilizată cu această administrație, la conducere de 24 de ani”, a scris Cornel Zainea pe Facebook.

Chiajna este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Ilfov, Muntenia, România

Situată în partea de nord-vest a municipiului București, în continuarea cartierului Militari, comuna Chiajna s-a dezvoltat pe malul drept al râului Dâmbovița. Este străbătută de șoseaua de centură a municipiului București, iar autostrada București–Pitești începe pe teritoriul ei.

Satele comunei, Chiajna, Dudu, Rosu, sunt însă deservite de șoseaua județeană DJ601A, care duce înspre est la București (cartierul Militari), și spre nord-vest la Dragomirești-Vale și mai departe în județul Giurgiu la Joița și în județul Dâmbovița la Brezoaele, Slobozia Moară (DN7), terminându-se în DN71 la Răcari.

Prin comună trece calea ferată de centură a Bucureștiului, segmentul fiind tranzitat de trenurile ce circulă între București și Videle (cu destinația Craiova sau Giurgiu).

Cine este primarul comunei Chiajna: Mircea Minea:

”Un primar nu este om de decor, este un om cu profil de învingător.

Când am decis să candidez la primărie, în urmă cu 24 de ani, în Chiajna nu exista linie telefonică. Am știut că pot contribui semnificativ la dezvoltarea localității noastre și în felul acesta m-am pus pe treabă. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să realizez planul urbanistic general. Și m-am ținut de el până astăzi.

În prezent, Chiajna a intrat pe un făgaș accelerat de dezvoltare, iar acest lucru a fost posibil grație locuitorilor săi care au înțeles că dezvoltarea înseamnă continuitate”.

După cum vedeți în imaginile de mai sus, așa arată dezvoltarea din Chiajna pentru primarul Mircea Minea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel