Chiftelele cu ciuperci sunt o idee excelentă pentru cei care ţin post. Sunt delicioase şi se fac foarte uşor. Vă prezentăm o reţetă pe care o veţi îndrăgi imediat.
300 de grame de ciuperci
2-3 căţei de usturoi
2 roşii
2 cartofi fierţi
O legătură de mărat
Sare
Piper
Făină
O cană cu ulei
Se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt. Amestecaţi ciupercile cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt ş cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. Opţional puteţi adăuga o lingură de făină în compoziţie.
Din amestecul preparat se formează biluţe, se dau prin puţină făină şi se pun într-o tigaie cu ulei încins. Le prăjim, apoi le scoatem pe o farfurie cu un şerveţel.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu