Chiftelele de dovlecei sunt atât de bune, încât nu poți refuza o porție. Unde mai pui că se prepară și foarte ușor. Iată rețeta.
Ingrediente
- 3 dovlecei
- un căţel usturoi
- 2 ouă
- 150 g făină
- 1/2 legătură mărar
- sare, piper
- ulei pentru prăjit
Vezi și: Cum faci cele mai PUFOASE CHIFTELE. Secretul gospodinelor pricepute. Este atât de simplu!
Cum se prepară
Dovleceii curăţaţi, trecuţi prin razătoare şi presăraţi cu sare se lasă 20 minute într-o strecurătoare. Apoi, se presează, se adaugă ouăle, mărarul, usturoiul, făina, sarea şi piperul, scrie retetepractice.ro. Se amestecă bine şi se mai adaugă făină, dacă amestecul e prea lichid. Se încinge uleiul şi se iau cu lingura mici cantităţi de compoziţie, care se pun în tigaie. Se scot pe şervete de hârtie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News