CHIFTELE DE POST cu piure și salată. Sunt cele mai bune! REȚETA savuroasă

Dacă ții post în această perioadă, rețeta de chiftele pe care ți-o prezentăm astăzi este perfectă. Iată cum se prepară.

Publicitate

Ingrediente

- 1 pachet felii soia
- 200 g făină
- 150 ml apă
- 300 g pesmet
- 500 ml ulei

Cum se prepară

Se pun felile de soia la fiert într-o oală cu sare, timp de 30 minte. Se scot într-o strecurătoare şi se lasă la scurs foarte bine. Într-un castron punem 150 ml apă, adăugând încet 200 g făină, până devine un amestec ca la clătite, potrivit gustos.ro. Punem sare după gust.

Când s-au scurs bine feliile, le luăm şi le dăm prin acest amestec. Separat, într-o farfurie, punem 300 g pesmet prin care trecem șnitelul de soia. Punem uleiul la încins într-o tigaie, adăugând şniţelele. Le lăsăm să se prăjească bine, le scoatem cu o paletă pe o șervețel. Putem să le servim ca atare sau cu garnitură de piure şi cu salată verde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel