Dacă ții post în această perioadă, rețeta de chiftele pe care ți-o prezentăm astăzi este perfectă. Iată cum se prepară.
Publicitate
Ingrediente
- 1 pachet felii soia
- 200 g făină
- 150 ml apă
- 300 g pesmet
- 500 ml ulei
Cum se prepară
Se pun felile de soia la fiert într-o oală cu sare, timp de 30 minte. Se scot într-o strecurătoare şi se lasă la scurs foarte bine. Într-un castron punem 150 ml apă, adăugând încet 200 g făină, până devine un amestec ca la clătite, potrivit gustos.ro. Punem sare după gust.
Când s-au scurs bine feliile, le luăm şi le dăm prin acest amestec. Separat, într-o farfurie, punem 300 g pesmet prin care trecem șnitelul de soia. Punem uleiul la încins într-o tigaie, adăugând şniţelele. Le lăsăm să se prăjească bine, le scoatem cu o paletă pe o șervețel. Putem să le servim ca atare sau cu garnitură de piure şi cu salată verde.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu