Dacă ții post în această perioadă, chiftele de roșii vor fi binevenite. Iată cum se prepară această rețetă.
Ingrediente
6 roşii mari
1 ceaşcă de mărar
2 ceşti de făină
sare
pipe
5-6 fire de ceapă verde
1 ceaşcă de pătrunjel
1 linguriţă de zahăr
Cum se prepară
Roşiile se decojesc, se storc de zeamă şi se pasează cu blenderul împreună cu mărarul, pătrunjelul şi zahărul, potrivit crestinortodox.ro. Se adaugă în compoziție ceapa tocată foarte mărunt (inclusiv partea verde) şi făina. Cu o lingură se ia din amestecul rezultat şi se prăjesc chiftele în untdelemn încins. Se lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă.
Vezi și: Tochitură de post cu mămăligă și murături. Cum se prepară: Rețeta
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu