Chiftelele mexicane sunt extrem de gustoase. Ies pufoase și fragede, iar rețeta nu este una complicată. Iată cum se prepară.
Ingrediente
1 kg carne de porc, tocată
1 ceapă mare
2 ouă
1 roşie mare
2 caţei de usturoi
2-3 ardei iuţi (chilli)
1 morcov potrivit
1 cartof mic
1 ţelină mică
verdeaţă (tarhon sau mărar)
ulei pentru prăjit
sare şi piper, după gust
Vez și: TORT ECONOMIC, FĂRĂ COACERE. Cea mai IEFTINĂ REȚETĂ de prăjitură. Este demențial!
Cum se prepară
Toacă foarte mărunt morcovul, cartoful, telina, verdeaţa, ceapa şi 1 căţel de usturoi şi amestecă totul cu kilogramul de carne tocată, potrivit retete.unica.ro. Adaugă ouăle, amestecă, apoi pune sare şi piper. Realizează din acest amestec chifteluţe rotunde, de mărimea unor nuci şi prăjeşte-le în ulei încins, la 350 de grade. În blender sau mixer realizează un sos din ardeii iuţi, roşia şi un caţel de usturoi. Poţi pune sosul peste chifteluţe sau prietenii tăi îl pot servi separat.
Vezi și: PLĂCINTĂ cu brânză și roșii. Gustarea de weekend pentru cei dragi. Vei fi lăudat!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News