Chiftele norvegiene. Rețeta rapidă și delicioasă. Nu știi ce pierzi, dacă nu o încerci!

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Chiftelele norvegiene sunt foarte gustoase și se prepară foarte repede. Iată rețeta.

Publicitate

Ingrediente

225 gr carne de vită, tocată
450 gr carne de porc, tocată
sare şi piper
2 linguri pesmet
230 ml lapte
unt pentru prăjit

Vezi și: CHIFTELE DE POST cu piure și salată. Sunt cele mai bune! REȚETA savuroasă

Cum se prepară

Amestecaţi carnea cu condimentele şi pesmetul. Adăugaţi laptele treptat, amestecând. Formaţi chifteluţele şi puneţi la frigider timp de o oră, ca să se întărească. Prăjiţi în unt până când se rumenesc, scuturând din tigaie, pentru a-şi păstra forma rotundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel