CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ. Chiftelele pufoase cu acea crustă crocantă sunt de nerefuzat. Recunoaște! Dacă îți fac bine cu ochiul, le poți prepara chiar tu. Iată rețeta.
Ingrediente
800 gr carne tocată
5 căţei usturoi
1 linguriţă sare
1 linguriţă piper
3 fire pătrunjel tocat
2 linguri pesmet
2 ouă
Vezi și: Pizza rapidă la tigaie. Rețeta ușoară, gata în 15 minute
CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ Se amestecă bine toate ingredientele pentru chiftele. Amestecul se poate păstra la frigider până doriţi să le prăjiţi, potrivit e-retete.ro. Se formează chifteluţele cu mâinile umede.
CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ Într-o tigaie se încinge ulei de cca 1 deget şi se prăjesc chifteluţele pe ambele părţi, până sunt rumene. Se scot chiftelele pe o farfurie cu şerveţele de hârtie să absoarbă grăsimea. Se servesc chiftelele călduţe sau reci cu salata sau cu muştar.
Vezi și: CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA
Mămăliguţă umplută. Rețeta tradițională pe care românii o iubesc
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu