CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ. Chiftelele pufoase cu acea crustă crocantă sunt de nerefuzat. Recunoaște! Dacă îți fac bine cu ochiul, le poți prepara chiar tu. Iată rețeta.

Ingrediente

800 gr carne tocată
5 căţei usturoi
1 linguriţă sare
1 linguriţă piper
3 fire pătrunjel tocat
2 linguri pesmet
2 ouă

Vezi și: Pizza rapidă la tigaie. Rețeta ușoară, gata în 15 minute

Cum se prepară

CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ Se amestecă bine toate ingredientele pentru chiftele. Amestecul se poate păstra la frigider până doriţi să le prăjiţi, potrivit e-retete.ro. Se formează chifteluţele cu mâinile umede.

CHIFTELE PUFOASE prăjite. Cum se prepară: REȚETA CLASICĂ Într-o tigaie se încinge ulei de cca 1 deget şi se prăjesc chifteluţele pe ambele părţi, până sunt rumene. Se scot chiftelele pe o farfurie cu şerveţele de hârtie să absoarbă grăsimea. Se servesc chiftelele călduţe sau reci cu salata sau cu muştar.

Vezi și: CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA

Mămăliguţă umplută. Rețeta tradițională pe care românii o iubesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel