Chiftelele de pui și cașcaval ies pufoase și se prepară rapid. Iată rețeta pentru o gustare delicioasă.
Ingrediente
-piept de pui 1 kg
- ouă 4 buc
- cașcaval 200 g
- maioneza 3 linguri
- faină albă 3 linguri
- sare 1 linguriţa
- piper negru măcinat 0.25 linguriţe
- mărar tocat 2 linguri
- ulei de măsline 50 ml
Cum se prepară
Pieptul de pui se taie cuburi mici la cuţit şi pentru asta în primul rând îl feliaţi pe lung. Apoi tăiaţi cubuleţe, de preferat cât mai mici. Chiftelele din carnea tăiată prea mare s-ar putea să se mai desfacă la gătit, scrie lalena.ro.
Puneţi toată carnea într-un bol. Adăugaţi ouăle şi caşcavalul dat prin razătoarea mare. Apoi puneţi maioneza, faină, sarea cu piperul şi mărarul tocat(este opţional). Amestecaţi foarte bine compoziţia cu o lingură.
Acum încălziţi bine uleiul(eu îl combin cu puţin unt) şi tot cu lingura puneţi chiftelele la prăjit în tigaie. Le gătiţi la foc mediu şi rumeniţi frumos pe ambele părţi. Serviţi calde pe lângă un sos fresh de iaurt, sau oricare altul va place, şi o salată de legume.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu