Vreți să pregătiți o cină consistentă, hrănitoare și simplă? Chiftelele de legume sunt perfecte.
Chiftele vegetale fără carne, fără ouă și fără făină au doar 55 de calorii.
Ingrediente (pentru aproximativ 8 chiftele):
350 grame de legume coapte,
90 grame de ricotta,
3 linguri fulgi de ovăz măcinați,
sare după gust
Pentru legumele coapte:
1 vânătă,
1 dovlecel,
1 ardei,
1-2 linguri ulei de măsline,
busuioc,
sare după gust.
Mai întâi, trebuie să tăiați cubulețe legumele: vânăta, dovlecelul și ardeiul. Se pun în cuptor, cu un strop de ulei de măsline, puțin busuioc și sare. Odată coapte, legumele se lasă să se răcească.
Odată ce legumele s-au răcit, puneți-le într-un bol și adăugați 3 linguri de fulgi de ovăz și ricotta. Cu mâinile, amestecați până când toate ingredientele sunt bine amestecate. Asezonați-le cu sare. Pentru a face amestecul potrivit, trebuie să-l frământați câteva minute.
Pulpe de pui, cu sos din brânză feta: un preparat fantastic care nu va lăsă pe nimeni indiferent
După ce ați făcut acest lucru, pregătiți o tavă de copt, pe care trebuie să o acoperiți cu hârtie pergament.
Acum începeți sa formați chiftelele, până terminați complet aluatul. Așezați-le în tavă și coaceți chiftelele la 180 de grade, aproximativ 20-30 de minute. Verificați dacă suprafața chiftelelor este rumenă și opriți cuptorul.
Acum puteți aduce acest deliciu la masă. Este posibil să gătiți aceste chifteluțe și în sos, care le va face moi și chiar mai gustoase.
Cu ce poate fi înlocuită drojdia în aluat? Aceste produse sunt în bucătăria fiecărei gospodine
Pentru sos aveți nevoie de:
300 grame sos de roșii,
1 linguriță ulei de măsline,
frunze de busuioc,
sare.
Puneți toate ingredientele la fiert și adăugați apoi chiftelele. Poftă bună!
Vezi și:
Iată cum să refolosiți pâinea veche, fără a o arunca. Pentru a nu arunca pâinea uscată, preparați o plăcintă delicioasă, pentru care veți avea nevoie și de puțină șuncă. Această rețetă este cu adevărat ușoară și ieftină.
Ingredientele de care aveți nevoie:
400 de grame de pâine veche;
90 ml lapte;
2 ouă;
30 grame de brânză rasă;
sare și piper;
120 grame de șuncă fiartă sau alte resturi de carne;
120 de grame de brânză la alegere pentru umplutură;
ulei de măsline.
Pâinea se sfărâmă și se pune într-un vas cu lapte, unde trebuie să rămână circa douăzeci de minute. Apoi se adaugă brânza rasă și se condimentează cu sare și piper.
Acum completați cu ouă și frământați totul bine. Compoziția se lasă la frigider 15 minute, apoi se împarte în două părți.
Dulceață de dovleac. Un preparat neobișnuit, care face concurență gemurilor tradiționale
O tavă de copt se unge cu ulei. Așezați prima parte din compoziție. Deasupra se adaugă felii de șuncă, salam, carne și brânză. Folosiți-vă imaginația pentru a crea o umplutură delicioasă!
Umplutura se acoperă cu cealaltă parte din compoziție. Plăcinta se coace în cuptor o jumătate de ora, la 180 de grade, apoi se servește fierbinte.
Să presupunem că nu aveți pâine veche acasă, dar vreți să încercați această rețetă. Prin urmare, puteți „învechi” pâinea. Doar udați pâinea sub robinet și întindeți-o pe o tavă de copt acoperită cu hârtie.
Dați tava în cuptor, la 180 de grade circa zece minute. Așadar, pâinea va fi suficient de solidă pentru a fi folosită pentru această rețetă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News