Chifteluţele cu legume se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă care vă va lăsa gura apă.
Jumătate de kilogram de cartofi
4 dovlecei
1 ceapă mare
2 morcovi
Sare
Piper
O lingură de ulei
1 căţel de usturoi
1 felie de pâine
3 linguri de făină
1 ou
Verdeaţă
În primul rând, se pun cartofii la fiert. Ne ocupăm şi de restul legumelor. Le curăţăm, le spălăm şi le tocăm mărunt. După ce s-au fiert cartofii, îi zdrobim şi îi amestecăm cu restul legumelor. Adăugaţi usturoiul, verdeaţa, oul, pâinea şi amestecaţi bine. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.
Faceţi chiftele de mărime potrivită, apoi le puneţi într-o tavă unsă cu puţin ulei. Introduceţi tava în cuptor, la o temperatură de 180 de grade, timp de 20 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu