Chifteluțele din piept de pui sunt delicioase, mai ales dacă urmezi această rețetă. Îți vor ieși moi și pufoase.
Ingrediente
- 600 g piept de pui tocat
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 1 ou mare bătut
- 2 căței de usturoi pisați
- 2 legătură de pătrunjel tocat
- 2 lingurițe zeamă de lămâie
- 1/2 linguriță boia
- 1 vârf linguriță oregano
- sare și piper după gust
- făină+ulei pentru prăjit
Cum se prepară
Combină carnea tocată cu ceapa, usturoiul și pătrunjelul. Adaugă oul și zeama de lămâie. Condimentează. Amestecă bine și apoi formează chifteluțele în palme. După ce le-ai format, dă-le prin făină și pune-el, în serii ca să nu stea înghesuite, la prăjit, potrivit unica.ro.
Prăjește 4 minute pe o parte, apoi 3 pe cealaltă. Lasă chifteluțele din piept de pui la prăjit până se pătrund. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus un șervet de hârtie care să absoarbă surplusul de ulei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News