CHIFTELUȚE italienești. Sunt PUFOASE și SĂȚIOASE. Delicioasa rețetă pe care trebuie s-o încerci

Chifteluțele italienești sunt delicioase. Se prepară ușor și rapid, fără prea multe bătăi de cap.

Ingrediente

- 500 g carne tocată amestec

- 50 g parmezan

- 2 ouă

- 100 ml lapte

- 100 g pesmet

- 1 ceapă mică tocată mărunt

-  1 lingură sos Worcestershire

- 2 lingurițe pudră de usturoi

- 2 lingurițe oregano

- sare și piper după gust

- cimbru, rozmarin, pătrunjel uscat și busuioc după gust

Vezi și: Cum faci CLĂTITE fragede și pufoase. SECRETELE gospodinelor pentru ALUAT

Cum se prepară

Într-un castron mare, combină carnea tocată cu restul ingredientelor. Formează chifteluțele rotunde și dă-le la prăjit în tigaie (dacă dorești să eviți prăjeala, pune-le într-o tavă la cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute), potrivit retete.unica.ro. Când sunt gata, combină-le cu sos marinara făcut după rețeta simplă de aici, călește-le 2 minute și servește-le cu paste sau orez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel