Chinatown din România - cel mai mare cartier chinezesc din Europa

chinatown
chinatown

Un minioraş de tip Chinatown se va deschide, în 19 iulie, în localitatea ilfoveană Afumaţi, situată la 16 km de Bucureşti. Pe un spaţiu de 40 de hectare vor exista magazine, depozite, birouri şi locuinţe cu specific chinezesc. Investiţia e 100% chinezească

Săptămâna viitoare, în 19 iulie, se va inaugura cel mai mare complex de tip Chinatown din Europa, situat în comuna Afumaţi, la 16 km de Bucureşti. Rezultatul unei investiţii de 150 de milioane de euro realizată de către 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumaţi va reprezenta, alături de deja consacrata zonă Dragonul Roşu din Colentina, principalul centru de desfacere a mărfurilor chinezeşti din sud-estul Europei. Suprafaţa totală a complexului este de 40 de hectare. Pe această suprafaţă sunt amplasate 3.275 de spaţii comerciale, 1.380 depozite logistice, la care se mai adaugă cafenele, restaurante, cazinouri, bănci sau grădiniţe.

Chinatown de România va reprezenta, de fapt, cea mai mare piaţă en gros, unde se vor vinde mărfuri chinezeşti la preţ de producător. Ulterior, pe spaţiul amintit se vor construi clădiri de birouri, zone rezidenţiale, dar şi un centru comercial metropolitan cu specific ambiental chinezesc.

Citeşte mai departe pe money.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel