Chirieac bate obrazul Poliţiei Române în cazul Vlad Pascu. "Sunt mai mulţi ucigaşi ai celor doi tineri din 2 Mai”

Imagine cu rol ilustrativ / Foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Foto: Freepik

Bogdan Chirieac trage la răspundere şi Poliţia Română pentru faptul că nu se interesează suficient de provenienţa drogurilor şi nu acţionează, în consecinţă, pentru destructurarea reţelelor furnizoare.

Analistul Bogdan Chirieac a comentat cazul Vlad Pascu în direct la România TV. 

"În România, puterea judecătorească este deasupra puterii legislative şi consecinţele se văd. Fiindcă anul trecut un procuror a oprit ancheta penală în cazul aceluiaşi tânăr, din nou, la vremea respectivă, găsit cu droguri. Şi un judecător a aprobat decizia procurorului. Deci, dacă e să stăm să calculăm, sunt mai mulţi ucigaşi ai celor doi tineri de la Mangalia. Sunt şi poliţiştii care l-au prins pe ucigaş!

Vă daţi seama... un cetăţean sună la 112 şi semnalează că un şofer circulă haotic în trafic. Îl găsesc poliţiştii cu droguri în maşină, li se pare că totul este în regulă şi-l lasă să plece. Două ore mai târziu, individul respectiv omoară doi oameni. Eu ce pot să spun în zona asta? Înţeleg că poliţiştii, în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi (în cazul în care se va întâmpla asta! Că deja s-a spus că sunt cu 35% mai puţini poliţişti decât e nevoie..., au salariile prea mici, pensiile prea mici, deja sunt alte discuţii!) vor fi sancţionaţi conform Codului Muncii. Prima dată cu avertisment. Deci atât este România în 2023! Nu-i mai mult! Atât este!

Iar legat de problema drogurilor, păi ne agităm noi, presa. Acum două luni de zile a bubuit tot presa, pentru că justiţia a pus batista pe ţambal, cu traficul de droguri în liceele de top din capitală. (Vezi şi Chirieac amintește de scandalul drogurilor în licee, după cazul Vlad Pascu: S-a întâmplat ceva de atunci? Acum, a fost nenorocirea pe șosea) Au mai fost cazuri. Şi distinsa doamnă care era vloggeriţă, influenceriţă, găsită şi dânsa cu droguri... noroc că n-a murit nimeni. Deci avem o problemă reală în România cu drogurile! Sesizează cineva lucrul acesta? Nu mi se pare.

Eu întreb aşa... Dacă Poliţia l-a găsit cu jointul, nu l-au întrebat, nu l-au reţinut ca să le spună de unde l-a cumpărat? Unde-i dealerul? Am înţeles că s-a dat o explicaţie din asta de batjocură, că după ce l-a oprit poliţia s-a dus în club unde a găsit o masă cu trei linii de cocaină şi a tras pe nas. Adică... vezi nişte cocaină pe masă... te-ai dus şi ai tras-o. E foarte scumpă! Măi, omule, cine ţi-a dat cocaina respectivă? Care-i reţeaua? Cum se distribuie? Se pare că nu interesează pe nimeni" a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel