EXCLUSIV  Chirieac - Ciuvică, scandal pe șansele lui Ciolacu de a deveni președintele României / video

FACEBOOK CIOLACU
FACEBOOK CIOLACU

Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac s-au contrazis în privința șanselor lui Marcel Ciolacu de a ajunge la Palatul Cotroceni.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a exprimat o opinie sceptică privind șansele lui Marcel Ciolacu de a câștiga alegerile prezidențiale din 2024. Potrivit lui Mugur Ciuvică, liderul PSD ar putea ieși pierzător din această cursă, deși nu exclude complet posibilitatea ca social-democratul să ajungă președinte. Totuși, chiar dacă Marcel Ciolacu va câștiga, Mugur Ciuvică este convins că nu vom vedea un premier din partea PSD în acest scenariu.

Mugur Ciuvică a sugerat că există o posibilitate reală ca Marcel Ciolacu să se retragă din competiția electorală. Ca exemplu, a amintit de cazul recent al lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, care s-a retras din cursă, insinuând că o retragere a lui Marcel Ciolacu ar putea fi o surpriză mai mică decât s-ar crede. În contrapondere, Bogdan Chirieac, analist politic, a susținut că nu există nicio paralelă între cele două situații, argumentând următorul lucru: Cîrstoiu nu era om politic și, deci, circumstanțele sunt complet diferite.

Mugur Ciuvică vede două scenarii posibile în privința candidaturii lui Marcel Ciolacu: fie a fost forțat să candideze, fie și-a supraestimat capacitățile politice, comparându-l cu Victor Ponta, fostul lider PSD care a pierdut alegerile prezidențiale din 2014: „O altă posibilitate este să i se fi umflat și lui capul după modelul Ponta”.

Iată dialogul dintre Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac de la „Miercurea neagră”:

„Ați văzut cum și-a lansat ieri candidatura? A citit din prompter. Păreau niște texte scrise la corigență la gimnaziu. Și le-a citit ca un elev la corigență”, a zis Mugur Ciuvică.

„Hai că nu este așa...”, a continuat Bogdan Chirieac. „Eu înțeleg că v-a zis Iohannis: Mugurel, sprijină-l pe Ciucă, dar nici așa pe față!”, a zis, ironic, analistul politic.

„I-a făcut cineva textul așa pe genunchi... în ultimul moment. O fi primit vreun SMS în sensul acesta... Ar putea fi o explicație...”, a zis președintele Grupului de Investigații Politice.

„Cum, domnule, era evident că Marcel Ciolacu va candida! Nu o fi fost evident pentru dumneavoastră...”, a zis analistul politic.

„Dacă era așa evident, spunea din prima că va candida. O altă posibilitate este să i se fi umflat și lui capul după modelul Ponta”, a continuat Mugur Ciuvică.

„De un an, omul își face platformă pentru a candida! Este președintele partidului! Cum să nu candideze?!”, a zis Bogdan Chirieac.

„Candidatura lui Marcel Ciolacu este proastă rău”, a zis Mugur Ciuvică.

„Mie mi se pare că are o șansă uriașă să devină viitorul președinte al României. Are prima șansă la prezidențiale”, a continuat Bogdan Chirieac.

„Ca forță politică, Marcel Ciolacu este la nivelul Vioricăi Dăncilă”, a zis Mugur Ciuvică.

„Greșiți! Marcel Ciolacu a câștigat toate alegerile!”, a spus Bogdan Chirieac.

Vedeți mai multe în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de pe DC News, DC News TV și Știridiaspora:

Youtube video image

VEZI ȘI: Dana Budeanu, reacție de necontrolat. L-a umplut de ridicol pe Ciolacu: Pentru prezidențiale, e ca și cum te-ar pupa o persoană cu variola maimuței 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel