EXCLUSIV  Chirieac, Ciuvică și Laura Vicol, replici savuroase la DCNewsTV. ”Ciuvică a trecut la USR!” ”Nu, la UDMR!”

Bogdan Chirieac și Laura Vicol, aliați să-l „atace” pe Mugur Ciuvică
Bogdan Chirieac și Laura Vicol, aliați să-l „atace” pe Mugur Ciuvică

Analistul politic Bogdan Chireac și deputatul PSD Laura Vicol s-au „aliat” pentru a-l ataca împreună pe Mugur Ciuvică, care „a trecut la USR”, în emisiunea „Miercurea Neagră” de la DC NEWS.

După ce Mugur Ciuvică a explicat că liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu va reuși să schimbe Constituția României, Chirieac a concluzionat: „Vă spun eu, domnul Ciuvică a trecut la USR! Este singura explicație”.

„Nu, am trecut la UDMR”, a răspuns la fel de ironic Ciuvică. „Domnul Chirieac, când o să schimbe Ciolacu Constituția cu PNL-ul, în momentul acela eu fac ce vreți dumneavoastră. Punem pariu pe ce vreți dumneavoastră”.

„Aici, domnul Ciuvică are dreptate”, a intervenit și deputatul Laura Vicol. Ciuvică a continuat cu pariul potrivit căruia Constituția nu va putea fi schimbată nici măcar prin parteneriat PSD – PNL, în timp ce Vicol încerca să intervină.

Chirieac o roagă pe Vicol să nu se lase și să-l întrerupă pe Ciuvică 

„Doamna deputat, vă rog frumos, nu vă lăsați”, a zis cu zâmbetul pe buze Chirieac. „Nu mă las, știu că-i place să vorbească mult și vorbește și bine, de aceea îl și las, nu-l întrerup”.

„Eu v-am adus ca să-l atacăm împreună pe domnul Ciuvică”, a adăugat în spirit de glumă analistul politic. Răspunsul politicienei a fost: „N-am cum să-l atac atunci când vorbește aplicat. Dacă mai depășește puțin cadrul, îl corectăm, da. Îi aplicăm și o corecție eventual”.

VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel