Chirieac: De ce Bucureștiul nu trebuie închis. Trebuie să înțelegem un lucru. E o tragedie

Pandemie
Pandemie

Analistul Bogdan Chirieac consideră că Bucureștiul nu ar trebui să mai intre în carantină. 

„Eu cred că nu trebuie închis, carantinat Bucureștiul. Chiar cred cu putere lucrul acesta! Trebuie luate anumite măsuri, unele dure, poate că, din mare nefericire, două săptămâni copiii să învețe din nou online, ceea ce ar fi o tragedie, o catastrofă”, a spus Bogdan Chirieac, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea. 

„Dacă îl închizi în momentul acesta, trebuie să înțelegem un lucru: România nu mai are resurse. Deci, atenție: toți oamenii pe care îi vaccinăm, cei tratați în spitale, așa cum sunt ele, toți bugetarii, cu administrație neperformantă, cu tot ce vreți dumneavoastră, totul funcționează cu proteină economică. Bucureștiul produce mare parte din această proteină economică. Dacă iar închidem economia, este o tragedie!”, a subliniat analistul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 6.118 de cazuri noi de COVID-19. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.096. Dintre acestea, 1.226 sunt internate la ATI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel