Chirieac, despre cazul lui Donald Trump: Este "unt pe pâine" pentru Rusia, China. Un spectacol de care nimeni nu are nevoie, în acest moment

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre situația lui Donald Trump, după ce procurorul Alvin Bragg a ieșit public cu declarații.

"Este clar că acuzaţiile nu sunt practic susţinute. Nu întâmplător predecesorul său nu a început acest proces. Chiar el (n.r. procurorul Alvin Bragg) l-a respins o dată. Este un spectacol de care nimeni nu are nevoie, în acest moment. În niciun caz SUA şi restul lumii libere! America este cea care conduce lumea liberă şi este "unt pe pâine" pentru Rusia, pentru China, pentru Afganistan și cine mai vreți dumneavoastră, în acest moment.

Un fost preşedinte al SUA, acuzat de astfel de lucruri. Un pic dezamăgitor. Sigur, sistemul de justiţie american este deschis, transparent. Procurorul a ieşit deschis la conferinţa de presă, răspunde la întrebările jurnaliştilor, nu se ascunde. Acuzaţiile sunt publice! Probabil că Trump se va apăra şi el public la Mar-a-Lago. Avocaţii săi au ieşit deja la televiziune. Arată ca o campanie electorală şi, la campanii electorale, Donald Trump este foarte bun, după cum ştim - în 2016, a învins-o pe Hillary Clinton", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3 CNN.

Preşedintele Donald Trump a părăsit marţi Tribunalul Penal din Manhattan, New York, fără nicio condiţie sau măsură de control judiciar, după apariţia sa istorică într-un caz de presupuse plăţi neregulamentare făcute actriţei de filme pentru adulți Stormy Daniels, în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, informează AFP, citată de Agerpres.

În această audiere fără precedent pentru un fost preşedinte american, Donald Trump a pledat nevinovat în cazul celor 34 de capete de acuzarea aduse împotriva sa de procurorul Alvin Bragg, la capătul a cinci ani de anchetă. VEZI AICI TOATE DETALIILE DESPRE ACUZAŢIILE ADUSE LUI DONALD TRUMP

Vezi și:  Ministerul rus de Externe spune că relațiile dintre Rusia și SUA sunt distruse. "Voi descrie starea actuală într-un singur cuvânt - colaps"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel