Chirieac, după retragerea lui Cîțu: Omul este o parodie politică. Orban, loser politic

Ludovic Orban vs. Florin Cîțu la Congresul PNL? Bulai spune cine va câștiga
Ludovic Orban vs. Florin Cîțu la Congresul PNL? Bulai spune cine va câștiga

Analistul Bogdan Chirieac a comentat retragerea lui Florin Cîțu, care a avut loc cu puțin timp înainte de votul de învestitură pentru Guvernul PNL.

"Ce s-a întâmplat astăzi... Când ai coronavirusul, când ai infectaţi, când ai o naţiune care se trezeşte, se uneşte, încearcă să facă faţă molimei, ai un premier desemnat de Klaus Iohannis... Sigur, noi am spus "domnule, nu poţi, e o poveste, e o parodie omul". Chiar dacă înţeleg că nu e un profesionist rău, ca om politic, este o parodie. Cu 15 minute înainte de a obţine votul în Parlament, se retrage.

I-a fost teamă că ar urma să fie votat. De ce? Pentru a-i face loc celui care se dovedeşte un loser politic, domnul Ludovic Orban, premier interimar, şi care, am văzut din "testamentul" lui Cîțu dat pe Facebook, ar urma să fie desemnat de către preşedintele Iohannis, din nou, prim-ministru al României, încălcând decizia CCR. Consultările sunt de formă.

"Am avut naivitatea să cred..."

Am avut naivitatea să cred că, totuşi, preşedintele va face altceva, şi-a dat seama că e o parodie Cîțu, Orban la fel - parodii politice - și o să-l pună pe generalul Ciucă. Este un moment în România, acum, în această situaţie, în care armata e la graniţă, medicii militari sunt la graniţă, sunt corturi, se face triere", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel