Chirieac: Poate să stea și la brațul lui Macron! Apariția lui Clotilde Armand alături de președintele Klaus Iohannis este un dezastru de imagine. Îi face rău!

foto: Facebook, Clotilde Armand
foto: Facebook, Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a fost prezentă pe scenă, alături de președintele Klaus Iohannis și ministrul Educației, Ligia Deca, la festivitatea de deschidere a Școlii Gimnaziale nr. 162. Apariția acesteia a fost aspru criticată de analistul politic Bogdan Chirieac.

Ministrul Educației, Ligia Deca, și președintele României, Klaus Iohannis, au participat astăzi la Festivitatea de deschidere a noului an școlar, organizată la Școala Gimnazială Nr. 162 din Capitală. O prezență aparte, privită cu ochi mai puțin prietenoși, a fost cea a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, urmărită penal pentru folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, într-un dosar deschis la sesizarea ANI .

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat alegerea lui Clotilde Armand de a se afișa la școala unde a vorbit președintele României în deschiderea noului an școlar:

"N-o ajută cu absolut nimic. În schimb, îl compromite și mai mult pe președintele Klaus Iohannis de care avem nevoie, că sunt vremuri de război, e nevoie de intervenție internațională și așa mai departe. Doamna Clotilde Armand s-a evidențiat în politica românească printr-un comportament mai mult decât ciudat, de multe ori inexplicabil. În plus, este și implicată în numeroase acuzații de corupție, unele dintre ele, până la urmă, anchetate de Procuratură. Procuratura, știți bine, a refuzat să ancheteze sau s-a oprit din anchetat iar procurorul de caz a fugit din țară.

Apariția lui Klaus Iohannis alături de Clotilde Armand este un dezastru și mai mare de imagine pentru președintele nostru. Doamna Clotilde Armand, în ceea ce-o privește, nu se mai pune! Aici șobolanii sunt cățeii de talie medie, Sectorul 1 este o groapă de gunoi, primul sector al Capitalei care era o oază de prosperitate... Deci dânsei nu-i ajută cu nimic. Nici dacă iese la brațul lui Macron! În schimb, îi face rău președintelui Iohannis" a spus Chirieac la România TV.

                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel