EXCLUSIV  Chirieac și Ciuvică, HAZ de NECAZ: "Știți cum se ÎNJURĂ virușii de SARS-CoV-2? / De ce nu merge virusul la PĂCĂNELE"

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au făcut haz de necaz, după ce autoritățile au luat decizia de a închide teatrele și restaurantele, dar au lăsat sălile de jocuri deschise. 

Mugur Ciuvică: Administratorii noștri de pe diverse planuri nu sunt în stare să ia niște măsuri împotriva acestei pandemii. Singura lucru pe care-l fac e să ne spună chestia cu măștile, cu spălatul pe mâini și să ne certe că cică mergem la restaurant sau vor unii să meargă la Sfânta Parascheva sau că mergem la teatru. În schimb, dacă mergem la păcănele e ok, nu e o problemă, virusul nu e la păcănele, pentru că virusul nu e vicios. Înțelegeți?! Nu are acest viciu!

Bogdan Chirieac: Știți cum se înjură virușii de SARS-CoV-2? Sănătate! Deci spuneți că virusul nu e vicios și atunci este la păcănele, dar teatrul, restaurant, cinematograf, acolo e plin de vicioși. 

Mugur Ciuvică: Nu de vicioși, dar acolo virusul, nefiind vicios, poate să meargă. E cultural, merge la teatru, e gurmand, se duce la restaurant. E credincios, se duce la Biserică, la moaște. 

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel