Chirieac: Statul român pârâie, se fisurează la încheieturi. Singura speranță e legată de stabilitatea impusă de SUA și UE, dar și de faptul că Marcel Ciolacu e conectat la această zonă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahsanjaya)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahsanjaya)

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că statul român 'pârâie', se fisurează la încheieturi, în contextul cheltuielilor bugetare uriașe și a impunerii unor noi poveri fiscale pe mediul privat de afaceri.

'Îmi este foarte teamă de ce se poate întâmpla în România în anul următor. Singura mea speranță, în acest moment, este stabilitatea de care este nevoie, impusă de SUA și UE, dar și de faptul că premierul Marcel Ciolacu este conectat la această zonă. Pe de o parte, statul pârâie la încheieturi! Se fisurează! Iohannis, în mod politicianist, că nu dă de la domnia sa, spune că vrea bani în plus pentru profesori! Și-a redus bugetul la Administrația prezidențială, dar mă îndoiesc! Și profesorii merită aceste măriri de la 1 ianuarie! Perfect! Trebuie să le dai bani! Ei nu au bătrânețile asigurate, precum au alte categorii sociale din România.', a spus Chirieac.

'Acum, vin și polițiștii să ceară! Mai ales, cei de la Constanța, care l-au lăsat liber pe băiatul drogat să ucidă! Acolo, trebuie neapărat o majorare de salariu și mai multe prime! Fără îndoială! Dar, în mod normal, sigur că, dacă vrei o poliție eficientă trebuie mărite salariile! Polițiștii vor să aibă și dreptul la grevă, foarte bine!', a declarat Bogdan Chirieac.

'Prin urmare, asta spun, că statul pârâie! Se fisurează pe la încheieturi! În toată această zonă avem un motor! Se numește economia României, din care poți să faci toate aceste nebunii, respectiv pensii speciale, salarii, asistență socială și ce trebuie să mai facă un stat! În momentul în care tu apeși pe acest motor, pe această zonă economică și îi sancționezi pe cei care funcționează, s-ar putea ca efectul obținut să fie o gripare a motorului! În acel moment, nu știu ce se poate întâmpla! Vedeți că SUA sunt foarte tolerante cu noi, la fel și UE!', a mai zis Bogdan Chirieac, într-o intervenție în studioul România TV, în emisiunea moderată de Niels Schnecker.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel