Chirilă face public un mesaj primit de la o profesoară. Nu se aștepta să-i scrie așa ceva

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Tudor Chirilă a postat pe pagina de Facebook un mesaj pe care l-a primit de la un cadru didactic. 

Artistul a făcut mesajul public după ce a obținut acordul profesoarei, menționând că se bucură că poate contribui la educație prin intermediul emisiunii Vocea României. 

„Am cerut acordul profesorului să public acest mesaj. Mi l-a dat. Mi se pare tare că prin Vocea României pot să contribui un pic de tot la educație. Și mi se pare tare că există profesori deschiși la o abordare modernă, interdisciplinară.", a scris Tudor Chirilă pe pagina de Facebook. 

Profesoara i-a mulțumit lui Tudor Chirilă 

„Vă mulțumesc pentru că, grație dumneavoastră, termenul ”dihotomie” a fost pe deplin înțeles de elevii mei. Și să vă spun cum: studiam o poezie, în care era o metaforă argheziană minunată: ”dacă un altoi de stea putea să prindă pe noroi”. Am întrebat copiii (clasa a IX-a) ce cred ei că ar exprima.

Spre uimirea mea, un elev a spus că se referă la dihotomia ființei umane. L-am întrebat de unde cunoaște sensul termenului. Și mi-a spus că, în cadrul emisiunii Vocea României, ați folosit termenul cu referire la o concurentă care cântase un musical (sau ceva de genul), dar care putea interpreta și rock. A ieșit o minunăție de lecție. De aceea, vă mulțumesc! (un profesor).”, a scris aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel