Chirilă, la protestul din Piața Victoriei. După scandalul cu azilele, e posibil să i se îndeplinească dorința despre Firea pe care a enunțat-o la Spectacola.ro încă de acum un an/ video

INQUAM Photos / Octav Ganea
INQUAM Photos / Octav Ganea

Tudor Chirilă a fost la protestul din Piața Victoriei în care s-a cerut demisia sau demiterea Gabrielei Firea în contextul cu azilele groazei.

„Cam aceștia sunt cei care s-au indignat în legătură cu povestea oribilă cu azilele groazei. Avem un stat mafiot despre ale cărui practici mai aflăm în momentul în care mafioții se ceartă între ei, iar noi, „fraierii”, suntem beneficiari. Toți vom ajunge bătrâni. Și toți putem fi deposedați de apartamente. Garanția că ai făcut copii nu este garanția unei bătrâneți fără griji. Și nici nu ar trebui să fie așa. De ce să pui asupra copiilor problemele tale de la bătrânețe? Până la urmă, așa este viața”, a zis Tudor Chirilă aflat în Piața Victoriei, joi după-amiază.

„Nu știu de ce ar râde cineva de oamenii din Piața Victoriei pentru că nu s-au adunat destui. Aici nu mai cere nimeni nimic altceva decât niște lucruri de bun simț, cum ar fi niște demisii. Nu știu dacă mai există DNA, nu știu dacă mai există luptă împotriva corupției astfel încât cineva care mai are o umbră de empatie pentru statul de drept ar putea să înceapă o anchetă reală, care să ajungă până în mădularele acestui corp mafiot care este statul român capturat”, a zis Tudor Chirilă.  

Tudor Chirilă a mai spus că oamenii din Piața Victoriei nu sunt plătiți pentru a ieși în stradă. „Postacii de serviciu trebuie să găsească ceva mai consistent pentru a denigra niște oameni care au ieșit din solidaritate pentru alți oameni și din dorința de a nu mai face parte din acest stat capturat care este din ce în ce mai greu de înlăturat”, a mai zis cântărețul.

Tudor Chirilă a făcut-o praf pe Gabriela Firea

În urmă cu un an, într-un interviu pentru Spectacola.ro, Tudor Chirilă a zis că nu mai vrea să audă de Gabriela Firea.

Artistul a spus că, la alegerile trecute, l-a votat pe Nicușor Dan pentru că nu consideră că Gabriela Firea a făcut ceva pentru București.

„Eu nu îmi doresc ca Gabriela Firea să fie primar vreodată! Pentru acest lucru am votat cu altcineva data trecută. L-am votat pe Nicușor Dan pentru că nu consider că Gabriela Firea a făcut ceva în acest oraș. Îmi mențin acest punct de vedere în legătură cu Gabriela Firea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu pentru Spectacola.ro.

„Situația lăsată de Gabriela Firea în București este mai mult decât dezastruoasă!”, a mai spus Tudor Chirilă. Cântărețul a adăugat că Gabriela Firea „și-a adus foarte mulți oameni în Primăria București pe care i-a angajat”.

Vezi răspunsul integral îl găsiți de la minutul 30:

Youtube video image

VEZI ȘI: Postarea despre Gâdea pe care n-ar trebui să o citești. Mare manipulare: „Dacă nu ar fi fost camera foto, nimeni nu ar fi crezut” / foto - https://www.dcnews.ro/postarea-despre-gadea-pe-care-n-ar-trebui-sa-o-citesti-mare-manipulare-daca-nu-ar-fi-fost-camera-foto-nimeni-nu-ar-fi-crezut-foto_922727.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel