Chirilă: Sper să câștige din primul tur. Mi-aș fi dorit să nu fim părtașii acestei glume sinistre

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Urmează o zi istorică.

Duminică, Republica Moldova se află în fața unui moment istoric, cu alegeri prezidențiale care ar putea schimba radical direcția politică a țării. În acest context tensionat, Tudor Chirilă și-a exprimat public susținerea pentru actuala președintă Maia Sandu, într-un comentariu critic la adresa clasei politice din România.

„Maia Sandu era președintele de care poate aveam și noi nevoie,” a scris Tudor Chirilă, subliniind astfel calitățile de lider pe care Maia Sandu le-a demonstrat în mandatul său.

„Din păcate, niciunul dintre candidații la președinția României nu se apropie de această femeie care a demonstrat că are calitățile pentru a traversa o campanie teribil de murdară,” a continuat el, aducând o critică directă la adresa politicienilor români.

În contextul acestor alegeri decisive, Tudor Chirilă a subliniat că Maia Sandu, liderul pro-european al Republicii Moldova, reprezintă un model de integritate și competență pe care l-ar dori și în politica românească.

„Sper ca Maia Sandu să câștige din primul tur și mi-aș fi dorit să nu fim părtașii acestei glume sinistre numite președintele României 2024,” a adăugat el, lansând astfel un mesaj puternic de nemulțumire față de oferta electorală din România.

VEZI ȘI: A fost declanșată „operațiunea Maia Sandu bolnavă”. Ce a pățit înainte cu o zi de alegerile din Moldova

Aproximativ 3,3 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a vota şeful statului pe următorii patru ani, dar şi pentru a confirma calea europeană a ţării, printr-un referendum privind modificarea Constituţiei.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație. Cine intră cu Marcel Ciolacu în turul doi la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel