Chiron retrograd în Berbec până la 27 decembrie

Sursa - pixabay.com
Sursa - pixabay.com

De pe 23 iulie, Chiron este retrograd în semnul Berbecului. Descoperă lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent.

Chiron a fost descoperit în 1977. Oriunde se află în harta ta, vine cu lecții de oferit. Trebuie să-ți amintești constant că ai nevoie de echilibru, dar și de eliberare. Orice s-ar întâmpla în viața ta, ai ocazia să transformi crizele în oportunități.

Este primul dintr-o nouă clasă astronomică, cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. Acesta a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal.

De asemenea, Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut, care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior.

Între 23 iulie și 27 decembrie, Chiron este retrograd în Berbec. Retrogradarea sa ne obligă să ne confruntăm cu o rană pe care de cele mai multe ori am creat-o sau pe care o întreținem.

Berbec/Ascendent în Berbec

Aici există o bubă legată de încrederea de sine, de identitate, de cine ești tu. Dar și de modul în care te porți, te îmbraci. Multe dintre aceste obiceiuri s-ar putea să îți facă rău. Chiron are și multe implicații legate de sănătate, așa că vine cu răni fizice și emoționale. Activează frica de abandon, frica de respingere și îți arată că ești muritor. Așa că, trebuie să realizezi că ai și limite. Nu îți face rău prin vicii. 

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Chiron este retrograd în Casa a 12-a. Fiecare are un trecut, dar când îl lași să interfereze și asupra prezentului, este doar vina ta. Deși crezi că furia te ajută să te eliberezi, stând în trecut și victimizându-te, nu o să îți facă bine deloc. Nu le permite de acum încolo să îți facă rău, chiar dacă este vorba despre membrii familiei tale. Mai mult, reține că și relațiile indisponibile sau secretele fac la fel de mult rău. 

CITEŞTE MAI MULTE PE ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel