Christian Sabbagh anunță că ia o pauză de la pupitrul știrilor. Pleacă la Viena pentru a-și vindeca fiul

foto Facebook
foto Facebook

Christian Sabbagh ia o pauză de la televiziune, în încercarea de a-și vindeca fiul. 

”O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care suferă de autism. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză” a anunțat jurnalistul Christian Sabbagh. 

Citește și: Christian Sabbagh: ”Am vândut tot ce aveam de vândut, numai să-mi fac copilul bine”. Când a aflat diagnosticul băiețelului, Iulia a intrat în depresie

Acesta are un fiu diagnosticat cu autism și se pare că a găsit o soluție salvatoare în Austria, însă ar fi una extrem de costisitoare. 

Recent, el mai scria, cu referire la acest tratament: ”Mulți dintre dumneavoastră m-ați întrebat despre tratamentul cu celule stem pentru copiii cu autism. În acest moment, prefer să nu împărtășesc detalii, deoarece această procedură diferă de la caz la caz. În momente de necaz și disperare, e firesc să căutăm soluții în tehnologiile medicale avansate. Nu încurajez pe nimeni să-și riște toate resursele materiale pentru miracole luate de pe net, dar încurajez părinții să meargă până la capătul lumii pentru copiii lor, documentându-se mai întâi despre ultimele descoperiri ale științei în domeniul medical! Mai presus de toate, sunt tată și un jurnalist responsabil, nu îmi este în fire să exploatez emoțiile oamenilor, să mă joc cu speranțele lor. Dacă tratamentul va da rezultate pozitive, fiți siguri că voi fi primul care vă va da veștile bune!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel