Cinci alimente care dăunează sănătății inimii

Cinci alimente care dăunează sănătății inimii. Sursa foto: freepik.com
Cinci alimente care dăunează sănătății inimii. Sursa foto: freepik.com

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces din lume. Pentru a preveni acest număr de boli, este important să acorzi atenție alimentației.

Medicii te sfătuiesc să reduci semnificativ consumul a cinci produse pentru a minimiza riscul problemelor cardiovasculare.

Brânză americană. Consumul acestui produs crește densitatea sângelui, și există și mult sodiu, care crește ritmul cardiac. Brânza americană este un produs lactat, popular în SUA, care este făcut din cheag, brânzeturi (cel mai adesea colby și cheddar), unt și alte produse lactate cu adaos de condimente și ale umpluturi.  

Dieta alcalină: Cum să alcalinizați corpul pentru a reveni în formă și a preveni bolile

Băuturi carbogazoase, inclusiv cele cu conținut scăzut de calorii. Aceste băuturi conțin coloranți, iar consumul lor pe termen lung poate duce la tulburări ale sistemului cardiovascular.

Batoane energizante. Sunt bogate în grăsimi hidrogenate, care cresc nivelul colesterolului, ceea ce, la rândul său, reprezintă o problemă pentru sistemul cardiovascular.

Turmericul, beneficii extraordinare pentru sănătate. Îl vei ține aproape

Margarină. Acest produs conține o mulțime de grăsimi dăunătoare care au un efect negativ asupra activității sistemului cardiovascular.

Alimentele conservate. Acestea conțin adesea hidroxianisol butilat, care are un efect negativ asupra inimii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel