Există alimente pe care nu trebuie să le ţinem niciodată în frigider. Vă prezentăm cinci dintre acestea.
Cartofi
Cartofii trebuie depozitaţi într-un mediu rece, însă niciodată în frigider. Amidonul începe, de asemenea, să se transforme în zahăr în frigider, afectând în continuare aroma.
Ceapa
Ceapa se va strica mai repede în frigider decât în dulap. Aceasta va mucegăi înainte să apuci să o găteşti. Cel mai bine este să depozitați ceapa la temperatura camerei, departe de lumina soarelui.
Usturoiul
Usturoiul tinde să-și piardă aroma atunci când este depozitat în frigider. Pentru a-i menţine gustul, păstraţi-l într-un loc răcoros și uscat, cu o oarecare ventilație.
Pepenii întregi,
Ţineţi pepenii întregi întotdeauna la temperatura camerei. Abia după ce îi tăiaţi îi puteţi ţine la frigider, nu mai mult de 2-3 zile.
Pâinea
Pâinea perisabilă. Unii oameni o pun în frigider pentru a împiedica creșterea mucegaiului. Trebuie să ştiţi că şi aşa pâine se va usca, astfel încât nu vă veţi putea bucura prea mult de ea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News