Cinci alimente pe care nu trebuie să le pui niciodată în frigider

Alimente
Alimente

Există alimente pe care nu trebuie să le ţinem niciodată în frigider. Vă prezentăm cinci dintre acestea. 

Cartofi

Cartofii trebuie depozitaţi într-un mediu rece, însă niciodată în frigider.  Amidonul începe, de asemenea, să se transforme în zahăr în frigider, afectând în continuare aroma.

Ceapa

Ceapa se va strica mai repede în frigider decât în dulap. Aceasta va mucegăi înainte să apuci să o găteşti. Cel mai bine este să depozitați ceapa la temperatura camerei, departe de lumina soarelui. 

Usturoiul

Usturoiul tinde să-și piardă aroma atunci când este depozitat în frigider. Pentru a-i menţine gustul, păstraţi-l într-un loc răcoros și uscat, cu o oarecare ventilație.

Pepenii întregi,

Ţineţi pepenii întregi întotdeauna la temperatura camerei. Abia după ce îi tăiaţi îi puteţi ţine la frigider, nu mai mult de 2-3 zile.

Pâinea 

Pâinea perisabilă. Unii oameni o pun în frigider pentru a împiedica creșterea mucegaiului. Trebuie să ştiţi că şi aşa pâine se va usca, astfel încât nu vă veţi putea bucura prea mult de ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel