Cinci lei, prețul pentru accesul la o consultație în Spitalul din Vaslui

spital_judetean_urgenta_2.thumbnail
spital_judetean_urgenta_2.thumbnail

Pentru a avea acces în incinta Spitalului Județean de Urgență Vaslui, bolnavi trebuie să achite o taxă de cinci lei. Asigurați sau nu, cei care au nevoie urgentă să fie văzuți de un medic sunt obligați să plătească, informează Obiectiv de Vaslui.

Autor: Adrian Stroescu

[caption id="attachment_116100" align="alignleft" width="300" caption="spital_judetean_urgenta_2.thumbnail"][/caption] Conform publicaţiei vasluiene, managerul unităţii sanitare, Gheorghe Dascălu, habar nu are ce se face cu banii strânşi deşi ei se înregistrează separat în contabilitate, iar circuitul lor poate fi urmărit în orice secundă.

Taxa a fost introdusă de actuala conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui în urmă cu un an, iar de atunci a creat mai multe probleme.

Taxa de cinci lei trebuie achitată atât pentru pacient, cât şi pentru maşina cu care acesta este adus la spital. Cine nu are bani să plătească, nu poate trece de paznici. În unele cazuri, vorbim de pacienţi bolnavi care au nevoie urgenţă de un consult, sau de bătrâni veniţi din diferite colţuri ale județului.

Conform ziarului Obiectiv de Vaslui, actualul director al SJU Vaslui Gheorghe Dascălu se alfă în ilegalitate, deoarece termenul până la care are dreptul să fie manager interimar fără a se organiza concurs de ocupare a funcţiei a expirat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel