Cinci mineri, luaţi cu ambulanţa de la proteste

Minerii protestează de trei zile. Sursa: Pixabay
Minerii protestează de trei zile. Sursa: Pixabay

Cinci mineri din mina Lupeni au fost luaţi cu ambulanţa de la protestul din subteran. 

Aflaţi la zeci de metri sub pământ de trei zile, cinci mineri din Lupeni nu au mai rezistat şi au avut nevoie de ajutor medical. 

Conform România TV, aceştia au fost duşi în stare gravă la spital, iar unul dintre ei a fost la un pas să îşi piardă viaţa. 

Potrivit administratorului special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roşu, minerii nu vor să accepte ca salariile să fie achitate până pe 26 februarie, aşa cum s-a convenit miercuri dimineaţă la finalul unui alt protest spontan. Salariile minerilor din Valea Jiului ar fi trebuit achitate în data de 15 a lunii, însă acestea au fost întârziate din cauză că societatea a rămas fără jumătate din fondurile necesare pentru plata acestora. De la 1 ianuarie, veniturile CEH s-au redus cu 7 milioane de lei, deoarece complexul nu mai beneficiază de sumele de bani provenite din asigurarea serviciilor de sistem şi de ajutorul de stat pentru Mina Lonea.

VEZI ŞI Minerii, în a treia zi de proteste: Mincinosule, BANII, mă! Adu` banii. UPDATE: Prefect: Lucrurile s-au ACUTIZAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel