Cinci secrete culinare cu care îți vei impresiona invitații

Există câteva secrete culinare care vor face din mâncarea ta un deliciu. 

- Ficatul va fi mai gustos şi mai moale, dacă înainte să-l găteşti, îi vei adăuga un pic de zahăr 

- Ouăle puse la fiert nu se vor sparge dacă vor fi clătite pentru început sub un jet de apă rece 

- Ca orezul să nu fie lipicios, lasă-l înainte de fierbere într-un bol cu apă rece timp de 30 de minute 

- Pentru ca pastele să nu se lipească la fierbere, adaugă un pic de ulei de măsline 

- Dacă vrei ca legumele puse la fiert să iasă gustoase, adaugă-le în apă după ce apa a fiert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel