Cinci secrete culinare cu care îți vei impresiona invitații

Există câteva secrete culinare care vor face din mâncarea ta un deliciu. 

- Ficatul va fi mai gustos şi mai moale, dacă înainte să-l găteşti, îi vei adăuga un pic de zahăr 

- Ouăle puse la fiert nu se vor sparge dacă vor fi clătite pentru început sub un jet de apă rece 

- Ca orezul să nu fie lipicios, lasă-l înainte de fierbere într-un bol cu apă rece timp de 30 de minute 

- Pentru ca pastele să nu se lipească la fierbere, adaugă un pic de ulei de măsline 

- Dacă vrei ca legumele puse la fiert să iasă gustoase, adaugă-le în apă după ce apa a fiert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel