Ikea a cumpărat fosta fabrică de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu din Târgu Cărbunești. Ce se va produce acolo

colaj: Wikimapia, captură video
colaj: Wikimapia, captură video

Fosta fabrică a lui Irinel Columbeanu a fost cumpărată de un producător global de mobilă.

Investitorii suedezi au cumpărat fosta fabrică de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu din Târgu Cărbunești, județul Gorj. Firma deținută anterior de milionarul român are datorii mari, ceea ce a dus la o procedură de lichidare îndelungată. Cu toate acestea, se pare că în cele din urmă va fi repornită fabrica pentru producția de mobilier IKEA.

„Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a domnului Irinel Columbeanu la Târgu Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional”, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești, potrivit lgj.ro. „Din păcate, la primărie nu au ajuns mulți bani, pentru că prima dată trebuie să își recupereze banii statul și ANAF-ul. Avem o datorie de recuperat. Suntem înscriși la masa credală”, a mai spus edilul.

În aproximativ un an și jumătate va începe producția la noua fabrică, unde se estimează că vor lucra în jur de 150 de persoane. Conform declarațiilor primarului orașului, chiar și după vânzarea fabricii, primăria nu a reușit să-și recupereze banii. Irinel Columbeanu rămâne în continuare dator cu suma de 600.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel