Cine conduce Cupru Min. Noul Consiliu de Administrație

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Compania care exploatează zăcământul de la Roşia Poieni, unde se află 60% din rezervele de cupru ale României, are un nou Consiliu de Administraţie, numit pentru o perioadă de patru ani.

'Cupru Min are un nou Consiliu de Administraţie numit de Adunarea Generală a Acţionarilor pentru un mandat de 4 ani. Cei 5 noi membri sunt: Bogdan Ştefan Chiţescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu şi Radu Claudiu Roşca.

Cupru Min le mulţumeşte pentru activitatea şi eforturile depuse foştilor membri ai Consiliului de Administraţie, care şi-au încheiat mandatul:

Lucian Ioan Rus, Ştefan David, Dorel Tomuş, Cristian Bandol şi Alexandru Cordoş. Totodată, le urăm succes noilor membri', se arată în anunţ.

Cine sunt noii membri

Potrivit reprezentanţilor companiei, Bogdan Ştefan Chiţescu este economist, director general adjunct în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene - Programul de Infrastructură Mare şi administrator special Remin Baia Mare. Adrian Ovidiu Duicu este inginer mecanic şi director la Direcţia de Resurse Minerale Neenergetice din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. De numele său se leagă un imens scandal de corupție, având o condamnare cu suspendare.

Iulia Fabian-Mărincean este avocat şi consilier judeţean, Marcel Radu este specialist în geochimie, director de cabinet, secretar de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, coordonator al Direcţiei pentru Administrarea Participaţiilor Statului, iar Radu Roşca este economist, preşedinte şi director al Fondului de Investiţii Transilvania, fost director financiar şi membru al CA Cupru Min.

Cupru Min SA Abrud este o companie unde statul este unic acţionar. Concentratul extras de Cupru Min este dintr-un zăcământ de tip porfiric, care, pe lângă cupru, conţine şi alte metale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel