„Complet necunoscuţi”, prima peliculă regizată de Octavian Strunilă, se află în topul celor mai vizionate filme din ţara noastră. În film apare și Ada Galeş.
„Complet Necunoscuţi” este varianta românească a filmului „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări.
Acţiunea filmului, pe scurt: Șapte buni prieteni „se aruncă” într-un joc periculos într-o seară, la un pahar cu vin. Pun telefoanele pe masă și decid ca orice mesaj, mail, apel telefonic primesc să le citească cu voce tare sau să răspundă pe difuzor. Câte secrete se află? Cât de mult se cunosc ei, de fapt?
Octavian Strunilă și-a propus, ca regizor al filmului, să exploateze la maximum umorul de situație. Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt protagoniștii, cunoscuți publicului atât pentru rolurile din teatru, cât și din producții TV și seriale.
Ada Galeș a bifat reușite în toate domeniile în care activează. În 2016, a fost laureată a premiului UNITER pentru debut. Au urmat proiecte de succes, atât pe partea de teatru, cât și de film. În pandemie, artista a fost cooptată în două proiecte mari: „Complet Necunoscuți” și filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley. Tot în pandemie, a început și o afacere cu lumânări parfumate.
În mediul online, prin mesajele și imaginile pe care le postează, încearcă să încurajeze oamenii să își accepte defectele și să se iubească așa cum sunt.
Ada Galeș a vorbit, la Interviurile Spectacola și DC News, despre varianta românească a comediei „Perfetti Sconosciuti”.
„Este unul dintre proiectele foarte dragi și sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat asta în pandemie. „Complet Necunoscuți”, Octavian a zis asta și m-a marcat foarte tare când tot vorbeam despre cum să vorbim despre film, el a zis că este despre a face un film independent și despre o echipă de oameni care crede foarte tare într-un produs artistic. Octavian a reușit să strângă în jurul lui o echipă de actori pe care îi admir. Am fost extraordinar de preciși pentru că am avut un timp foarte scurt, ne testam în fiecare zi, eram încă în pandemie, eram în pandemia mai strictă. Cel mai interesant a fost că, în orele pe care le petreceam, trebuia să fim foarte foarte preciși si foarte concentrați si foarte atenți unii la alții. Și ne dădeam sfaturi unii altora și a fost foarte fain să lucrăm împreună”, a spus Ada Galeș, invitata Georgianei Ioniță la „Interviurile Spectacola și DC News”.
Scara (2021) - Ana Olaru
Odată pentru totdeauna (2020)
Un om la locul lui (2018) - Laura
TrailerIn Blue / În albastru (2017) - Alex
Cuscrii (2014) - reporter TV Trailer
Love Bus: cinci povești de dragoste din București (2014) - Alexandra Trailer
Lumea se descompune în fapte (2011)
Extrasezon (2010)
Joy - "Beginners" de Tim Crouch, regia Bobi Pricop, 2020
Nadia - "Insula" (spectacol lectură) de Mihail Sebastian cu final actul III de Ruxandra Țuchel, regia Răzvan Popa, 2020
Natalia Ivanovna - „Trei surori”, un scenariu (ne) firesc de liber după Cehov, regia Radu Afrim, 2019
Portia - “Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare, regia Alexander Morfov, 2019
Marta - "Pădurea spânzuraţilor" după Liviu Rebreanu, regia Radu Afrim, 2018
Hero - "Romeo şi Julieta" după William Shakespeare, regia Yuri Kordonsky, 2018
Domnișoara Casewell - ’’Cursa de şoareci’’ de Agatha Christie, regia Erwin Şimşensohn, 2018
Emily Wenser – “UFO” de Ivan Vyrypaev, regia Bobi Pricop, 2017
Roluri în teatru
Julie - „Jake și femeile lui”, regia Claudiu Goga, Teatrul Metropolis, 2016
“București. Instalație umană”, spectacol devised, ARCUB, 2016
Alison - “Privește înapoi cu mânie” de John Osborne, regia Vladimir Anton, Teatrul “Sică Alexandrescu”, Brașov, 2015
Denise - “Copilul problemă”, regia Adrian Iclezan, Teatrul “Sică Alexandrescu”, Brașov, 2015
Silvia - “Jocul dragostei și-al întâmplării”, regia Liviu Lucaci, Teatrul “Sică Alexandrescu”, Brașov, 2015
Dora - “Lut” de Marijke Schermer, regia Irina Slate, UNATC, 2014
Bertha - “Ondine”, clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu, UNATC, 2014.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu