EXCLUSIV  Cine e cel mai bun ministru în viziunea lui Ciolacu / VIDEO

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a avut cuvinte de laudă la adresa unui ministru din Guvernul Ciucă.

Este vorba despre Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, declarațiile fiind făcute, joi, în cadrul unui interviu pe care Marcel Ciolacu l-a acordat DCNews. „Am văzut abordarea premierului în ceea ce privește agricultura, a devenit o prioritate. A venit și domnul Chesnoiu, care să știți că are 39 de ani. Este un specialist, un foarte bun ministru, un ministru tânăr!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„Domnul Chesnoiu a mers la multe companii private, în această perioadă, pentru a vedea realitatea din teren. În toate board-urile acestor companii cu capital românesc, cu capital mixt, sunt oameni tineri, cum este domnul Chesnoiu”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Ulterior, Bogdan Chirieac a spus: „L-am avut la interviu, îl știm. Domnul Chesnoiu are o altă deschidere.”

„Sunt miniştri PSD de care sunt foarte mulţumit şi sunt miniştri PSD care îşi fac treaba, dar ar trebui să comunice mai bine”, a mai spus, în cadrul interviului, Marcel Ciolacu. 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, la DCNews

Youtube video image

Amintim că Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit și despre vizita pe care o va face în Ucraina, în perioada următoare.

„Nu ştim exact dacă pe 27 aprilie (n.r. va fi plecarea spre Kiev), dar categoric se va merge la Kiev şi este stabilit în acest moment şi traseul. Și mare parte din întâlniri. Am fost invitat atât eu, cât şi preşedintele Senatului şi era normal să avem o abordare comună, cel puţin diplomatic este corect să ai o abordare comună şi o să mergem împreună", a spus Marcel Ciolacu, la DCNews TV.

Întrebat dacă se vor întâlni şi cu preşedintele Volodimir Zelenski, Marcel Ciolacu a răspuns astfel: „Este în calendar şi credem că se va concretiza şi această întâlnire, mai ales după discursul ţinut în Parlamentul României. Vom avea şi deplasări în zonele de conflict şi în zonele cele mai afectate".

Cât despre posibilitatea de a ridica şi problema minorităţii româneşti din Ucraina, Ciolacu a spus: „Este trecută pe agenda de lucru şi este normal. Minoritatea românească este implicată în acest război alături de cealaltă populaţie a Ucrainei şi toate minorităţile.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel