Cine este băiatul care a murit sub dărâmăturile internatului din Odorheiu Secuiesc. Ar fi împlinit 18 ani de Crăciun - Video

Află în articol cine este băiatul care a murit sub dărâmăturile internatului din Odorheiu Secuiesc.

Tragedia de la internatul din Odorheiu Secuiesc a șocat o țară întreagă. Un elev de 17 ani a murit, iar trei fete au fost rănite, după ce peretele căminului s-a prăbuşit peste ei. Structura clădirii a fost afectată, cel mai probabil, din cauza unor săpături adânci lângă fundație. Totul s-a petrecut ieri după amiază, înainte de ora 16, în internatul liceului Tamasi Aron, unde erau cazați 97 de elevi. 

David, băiatul de 17 ani care a murit, era handbalist la academia de handbal din Odorheiu Secuiesc, transmite Observator. Dacă celelalte fete au fost scoase în cele din urmă de sub dărâmături, pentru David agonia a fost cea mai mare.

VEZI ȘI: Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înainte de tragedia de la Odorheiu Secuiesc. Fondurile urmau să vină de la guvernul maghiar

Băiatul a strigat după ajutor, dar a fost prea târziu

Băiatul a reușit să strige după ajutor de mai multe ori, dar la un moment dat nu a mai răspuns. Se pare că el a fost conştient şi a comunicat cu pompierii pe aproape tot parcursul operaţiunii de salvare, însă în momentul în care a fost scos dintre betoane, își pierduse cunoştinţa. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Ultima victimă a fost găsită de câine. Din păcate, era în stare foarte gravă. Am predat-o colegilor de la Ambulanță și au început manevrele de resuscitare", a declarat Fekete Ors, coordonator Salvamont Harghita.

Adolescentul de 17 ani era crescut doar de mamă. Pe 25 decembrie, chiar de Crăciun, ar fi împlinit 18 ani. Din păcate, nu își va sărbători petrecerea de majorat, ci înmormântarea. Familia lui, dar și colegii, sunt devastați de tragedie.

VEZI ȘI: Dosar de ucidere din culpă și vătămare corporală după tragedia din Odorheiu Secuiesc. Trei posibili responsabili. Clădirea aparține Arhiepiscopiei Romano-Catolice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel