Cine este bărbatul care a încercat să incendieze Ambasada Israelului de la București

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Află în articol cine este bărbatul care a încercat să incendieze Ambasada Israelului de la București.

Bărbatul care a încercat ieri să incendieze Ambasada Israelului de la București folosind un cocktail Molotov este un cetățean sirian în vârstă de 34 de ani. Potrivit surselor citate de Pro Tv, numele acestuia este Karo Robin. Potrivit unui portal dedicat recrutării forței de muncă, el ar fi manager de resurse umane la o companie de marketing cu sediul în Arabia Saudită.

VEZI Și: Un bărbat ar fi încercat să incendieze Ambasada Israelului de la București. Bogdan Chirieac: Vorbim despre o tentativă de atac terorist

Ieri, el ar fi încercat inițial să intre în clădirea Ambasadei Israelului la București, dar a fost oprit de luptătorii Brigăzii Antiteroriste care asigură securitatea ambasadei. Acela ar fi fost momentul în care bărbatul a vrut să incendieze intrarea în clădire folosind o sticlă în care se afla cel mai probabil benzină.

„Terorismul nu cunoaște granițe. Astăzi a avut loc un atac extremist violent, un cocktail molotov lângă ambasada noastră, Ambasada Israelului, în București. Mulțumesc autorităților române pentru acțiunea rapidă. Atacatorul a fost reținut și supus audierii. Vreau să vă sigur că noi suntem în siguranță.”, a declarat ulterior Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București.

Ce spun vecinii bărbatului

După ce l-au reținut ieri, anchetatorii au făcut aseară percheziții la locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei. Vecinii le-au spus jurnaliștilor că nu au observat vreodată ceva suspect în atitudinea individului, care ar locui acolo de câțiva ani.

„l-am văzut, salut, salut și atâta tot. Sunt 5-6 bărbați și câteva fete tinere. La ei venea foarte multă lume, nu știu exact cine locuiește acolo”, a spus un bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel