Cine este doctorița găsită moartă în cabinetul ei din Brăila

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Află în articol cine este doctorița găsită moartă într-un cabinet stomatologic din Brăila.

Descoperire macabră într-un cabinet stomatologic din Brăila. O femeie a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime și spun că victima este medic stomatolog, iar cabinetul îi aparține. Apelul la 112 ar fi fost făcut chiar de către soțul femeii.

Criminaliștii ajunși aseară la fața locului alături de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila au făcut cercetări la fața locului pentru colectarea probelor.

"Vorbim despre un apel la 112 al unui cunoscut al victimei. Vorbim despre o femeie medic stomatolog care lucra la acel cabinet și care nu a mai ajuns acasă, drept pentru care a stârnit îngrijorare din parte rudelor, în așa fel încât iată că cineva apropiat al victimei s-a deplasat la fața locului și a constatat faptul că femeia nu mai răspundea în niciun fel, a alertat poliția. Vorbim despre urme de violență care se văd pe corpul acestei femei și iată că s-a decis deja un dosar penal pentru că se bănuiește, având în vedere probele evidente, că este vorba despre o crimă. Se strâng probe, se iau amprente de la fața locului", a relatat Giorgiana Murgilă, senior editor Antena 3 CNN.

Cine este doctorița găsită moartă

Doctorița găsită moartă în cabinetul stomatologic ar fi Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, potrivit relatărilor din presă. Cabinetul stomatologic din Brăila în care a fost găsită i-ar aparține. Soțul femeii spune că atunci când i-a găsit trupul fără suflare a observat că femeia prezenta semne de violență. Totuși, deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat acolo și cine ar fi putut să o omoare pe doctoriță, cercetările în acest caz fiind în curs.

Pentru că acest cabinet stomatologic se afla la parterul unui bloc, inclusiv oamenii din bloc vor da declarații în legătură cu eventuale informații pe care le au vizavi de această presupusă crimă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel