Cine este fotbalistul care s-a accidentat din cauza unui strănut

Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Un fotbalist nu a jucat pentru echipa sa, din cauza unei accidentări cel puțin bizare.

Citește și - FCSB, amendată de UEFA cu 20.000 de euro. Motivul

Este vorba despre Victor Adeboyejo, care a ratat să joace în cel mai recent meci al echipei sale, Bolton Wanderers, după ce a suferit o accidentare neobișnuită. Aceasta a fost cauzată de un strănut puternic. Astfel, nigerianul în vârstă de 26 de ani, a spus că are un disconfort la nivelul cutiei toracice, dar și al spatelui, ca urmare a unui strănut puternic, fapt care nu i-a permis să fie titularizat pentru un meci din competiția EFL Trophy, de marți, câștigat de echipa sa cu 3-2, în deplasare la echipa Barrow.

”Victor a suferit cu o accidentare urâtă la spate, declanșată de un...”

”Victor a suferit cu o accidentare urâtă la spate, declanșată de un strănut... ”, a spus joi managerul clubului aflat în al treilea eșalon fotbalistic din Anglia League One, Ian Evatt, pentru ziarul local The Bolton News.”El a simțit o durere adâncă între coaste și sperăm că este doar un cartilaj sau o problemă musculară, dar până când nu vom avea o imagine mai bună după o scanare nu vom ști. Victor este un băiat puternic și chiar și strănuturile lui sunt puternice”, a mai spus managerul clubului.

Bolton Wandereres, fosta echipă din Premier League, a avut un început greu în campania lor din diviza a treia din Anglia. Bolton se află pe un modest loc 18 cu patru puncte acumulate după patru partide jucate.

Citește și - Jamie Vardy: ”Întotdeauna am spus că vârsta este doar un număr”

Amintim faptul că atacantul englez Jamie Vardy, în vârstă de 37 de ani, și-a prelungit contractul cu formația din Premier League și fostă campioană în 2016 Leicester City. Astfel, Jamie Vardy a început în cel de-al treisprezecelea sezon în tricoul „vulpilor”, confirmându-și angajamentul față de clubul care l-a făcut celebru.

În sezonul anterior, starul englez Jamie Vardy a fost unul dintre fotbaliștii cheie care au contribuit la promovarea lui Leicester înapoi în Premier League, primul eșalon fotbalistic din Anglia. Cu 13 goluri înscrise în 35 de meciuri disputate în Championship, atacantul englez a arătat faptul că încă are un impact semnificativ pentru echipa sa în a reveni în elita fotbalului englez.

”Continui până când picioarele îmi vor spune că jocul s-a terminat”

”Întotdeauna am spus că vârsta este doar un număr”, a zis Vardy, cu privire la longevitatea carierei sale. „Picioarele încă îmi funcționează, de aceea continui până când picioarele îmi vor spune că jocul s-a terminat. Va fi o zi în care și acest lucru se va întâmpla, dar acel moment nu este acum”, a punctat Vardy.

O figură emblematică pentru Leicester City

Jamie Vardy a ajuns o figură emblematică pentru Leicester City, fiind un element central în succesul formației de-a lungul anilor. Amintim faptul că cea mai notabilă reușită a sa rămâne câștigarea titlului de campion al Angliei în 2015-2016, o performanță uluitoare, surprinzătoare și memorabilă pentru „vulpi”. 

Citește și - Eliminarea regulii de ofsaid, cerută de una dintre cele mai importante federații de fotbal din Europa: „Nu putem minimiza problema”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel