Cine este Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț, noul președinte al CJ Bacău

Foto: DC Media Group
Foto: DC Media Group

Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț, reprezentantă PSD, a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău.
 

Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău, a câștigat alegerile după ce a obținut un procent de 39,68% și 97,186 voturi.

Ea s-a impus în fața lui Mircea Fechet, din partea Partidului Național Liberal, care a reușit să adune doar 70.251 de voturi, adică 28,68%.

Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț s-a născut la data de 18 decembrie 1982 în Valea Seacă, Bacău și a ocupat până în prezent funcția de senator al României, ales în 2020 din partea PSD.

Din octombrie 2012, Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț este lector universitar doctor, titular în cadrul Departamentului Contabilitate, Audit şi Analiză Economico-Financiară, Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău.

Ea a desfășurat activitate de cercetare ştiinţifică; Activitate didactică - Susţinere cursuri, seminarii şi laboratoare;

Disciplinele în care Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț are pregătire sunt: Sisteme contabile comparate, Contabilitate creativă, Contabilitate financiară, Contabilitate publică, Politici şi opţiuni contabile, Contabilitatea persoanelor fără scop patrimonial etc.

Începând cu iunie 2017, ea a fost director la Agenţia Naţională de Cadastru si Publicitate Imobiliară - Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară Bacău, iar între 2014 și 2017 a îndeplinit funcția de șef birou economic la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bacău.

CITEȘTE ȘI          -          EXCLUSIV  Sporuri de 1 milion de euro pentru funcționarii unui județ care au pierdut 30 de milioane. Breahnă-Pravăț acuză o încercare de deturnare a fondurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel