Cine este polițistul care și-a făcut datoria pe Cod Roșu în București, "cu picioarele în apă până la glezne, pe o ploaie torențială-grindină”

Sursa foto: Florin Vilnei/Facebook
Sursa foto: Florin Vilnei/Facebook

Un polițist a impresionat mai mulți colegi prin felul în care și-a făcut datoria.

Florin Vîlnei, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex, a prezentat pe pagina sa de Facebook povestea unui "polițist cu demnitate și onoare".

În condițiile codului roșu de furtuni din București au apărut tot mai multe probleme ce au fost raportate de cetățeni pe platformele sociale. Străzile au fost inundate, bucăți mari de piatră s-au răspândit peste tot, iar traficul a fost aproape paralizat. Totuși, polițistul în cauză a dat "un exemplu și lecție de viață colegilor și cetățenilor din București, stând în mijlocul unei intersecții cu apă trecută de glezne, în timp ce fluidiza traficul rutier".

"El își face datoria așa cum a învățat și nu așteaptă promovare sau vreo primă"

Ionuț Vlăsceanu este comisar șef de poliție, cu o vechime de peste 26 de ani în MAI, fiind comandantul Brigăzii Rutiere București.

Comisarul șef Vlăsceanu și-a făcut datoria "cu picioarele în apă până la glezne, pe o ploaie torențială-grindină, fără să dea indicații din autospecialele poliției".

În continuare, Florin Vîlnei a scris despre acesta că "da, Ionuț este polițistul care a îndurat frigul gestionând criza fermierilor din stradă, nu din birouri. Da, Ionut este polițistul care a gestionat evenimentul autocarului accidentat la Pasajul Unirii. Da, Ionuț este polițistul care a gestionat incendiul din Pasajul Unirii, etc".

Astfel, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex a încheiat spunând că "prin modestia care îl caracterizează, el își face datoria așa cum a învățat și nu așteaptă promovare sau vreo primă. Felicitări. Un coleg adevărat. Respecte".

VEZI POSTAREA AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel