Cine este „Șacalul”, bărbatul din Constanța care le-ar fi ucis pe Denisa și Delia. Are mai multe condamnări și era foarte activ pe rețelele sociale

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Află în articol mai multe despre „Șacalul”, bărbatul din Constanța care le-ar fi ucis pe Denisa și Delia.

VEZI ȘI: FOTO - Ele sunt cele două tinere ucise la Constanța de "Șacalul". Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Avem de a face cu un criminal în serie

„Șacalul”, bărbatul din Constanța care le-ar fi ucis pe Denisa și Delia, a contestat arestul preventiv, iar acum judecătorii trebuia să ia o decizie în acest sens, relatează Antena 3 CNN. Acum anchetatorii caută și alte posibile victime ale bărbatului, iar profilerii spun că ar putea fi vorba despre unul dintre cei mai sângeroși criminali din ultimii ani.

Între timp, apar informații importante despre suspectul celor două crime șocante. Potrivit sursei citate, „Șacalul” era cercetat de poliţişti în momentul în care le-a omorât pe fete. Mai mult decât atât, acesta primise şi o condamnare chiar după ce a comis prima crimă. Procurorii îl descriu ca fiind consumator de droguri, cu antecedente penale grave.

Ce condamnări are bărbatul

Astfel, principalul suspect al crimelor din Constanța, Niculae Mitrea, supranumit Șacalul, are la activ mai multe condamnări. Majoritatea dintre ele sunt infracțiuni pentru conducere fără permis. Totuși, șocant este faptul că bărbatul se afla sub control judiciar în momentul în care ar fi comis cele două crime.

Potrivit Antena 3 CNN, pe 06.12.2023 bărbatul a fost arestat preventiv de către Judecătoria Tulcea pentru conducere fără permis.

Pe 14.06.2024, Judecătoria Tulcea l-a pus sub control judiciar, iar asta înseamnă că bărbatul avea anumite obligații. În primul rând, el nu avea voie să depășească limita teritorială a României decât cu încuviințarea organului judiciar și nici să conducă mașini pentru care necesita posesia unui permis de conducere pe care el nu îl avea. Totuși, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că el nu a respectat controlul judiciar, aflându-se la volanul mașinii Denisei, una dintre fetele ucise, în momentul în care autoturismul a fost implicat într-un accident rutier.

După prima crimă, pe 31 iulie, bărbatul a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare, cu detenție, de către Judecătoria Tulcea pentru conducere fără permis, pentru refuz de recoltare de probe biologice și pentru furt în scop de folosință. 

Ce posta „Șacalul” pe rețelele sociale după ce le-a omorât pe femei

Din anchetă rezultă că Delia a fost ucisă pe 2 iulie, iar Denisa, pe 27 august. După ce a comis crimele, bărbatul s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. El a continuat să posteze activ pe conturile sale socializare, postări care sunt acum analizate şi de procuror, asta pentru că Nicolae Marin, zis „Șacalul" avea zeci de conturi online şi îşi împărtăşea aproape toată viaţa cu prietenii virtuali.

Pe data de 28.06. 2024, cu 4 zile înainte de prima crimă, acesta a postat pe rețelele sociale un filmuleț cu el cântând la biserică. Apoi, pe 30.06.2024, cu 2 zile înainte de prima crimă, spunea pe rețelele sociale că în viață nu contează averea.

Pe 04.07.2024, la 2 zile după prima crimă, acesta s-a postat în mediul online în timp ce zâmbea și cânta. Astfel, potrivit anchetatorilor, la doar 2 zile după ce ar fi omorât-o pe Delia Avram, bărbatul s-a angajat la o plajă.

La 3 săptămâni după ce ar fi omorât-o pe femeie, Şacalul se afla pe lista suspecţilor, dar nu ştia acest lucru. El se comporta în continuare ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Într-una dintre fotografiile pe care le postase poate fi observat la masă, pe malul mării împreună cu familia - mama şi fratele lui.

Șacalul s-a afișat în mediul online inclusiv cu o zi înainte ca cea de-a doua victimă să moară. Denisa a fost ucisă pe 27 august, pe 03.09.2024, adică la o săptămână distanță, Şacalul era la volan în maşina acesteia în momentul în care a făcut accident. La o zi după producerea accidentului a postat un nou videoclip, de această dată, de pe patul de spital. Anterior el postase pe conturile sale și filmări din mașina primei victime. A continuat să se afișeze în mediul online data de 9 septembrie, ziua în care a fost prins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel