Cine este stewardesa româncă moartă misterios în Japonia. Apelul familiei - Foto

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028

O fostă stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul pe care l-a închiriat în Japonia.

Citește și articolul - Băutura pe care nu ar trebui să o comanzi niciodată în avion: Însoţitor de zbor: Urâm să o servim

Denisa Alexandra Masura Oltean, originară din Bistrița, avea doar 30 de ani și a fost găsită decedată în apartamentul pe care l-a închiriat în Japonia, fiind mutată recent în Țara Soarelui Răsare. Tânăra ar fi murit pe 29 august și a fost găsită la mai mult de o săptămână de către proprietarul apartamentului. Denisa a renunțat recent la cariera de stewardesă pentru a-și îndeplini visul de a trăi într-o țară pe care o admira mult, respectiv Japonia.

Cazul este investigat de autoritățile din Japonia. Moarte învăluită în mister, se așteaptă rezultatele autopsiei

Autoritățile din Japonia investighează cazul. Se așteaptă rezultatele autopsiei cu scopul de a se stabili cauza morții, un fapt necunoscut în prezent. Tânăra nu prezenta urme de violență pe corp, în momentul în care a fost găsită moartă în apartamentul închiriat.

Anunțul morții a fost făcut de mama stewardesei, pe un grup de Facebook. Mai mult, se face un apel la binevoitori, deoarece costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de mari pentru posibilitățile familiei. ”Familia sa dorește să își ia rămas-bun și să o aducă acasă, pentru a-i oferi un ultim omagiu și o înmormântare în țara sa de origine”, transmite familia.

Apelul disperat al familiei, pentru repatrierea Denisei: ”Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de a o aduce acasă, lângă cei dragi”

”Dragi prieteni, Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea prematură a dragului nostru copil, Denisa Alexandra, care s-a stins departe de casă, în Japonia. În aceste momente grele, familia sa dorește să își ia rămas-bun și să o aducă acasă, pentru a-i oferi un ultim omagiu și o înmormântare în țara sa de origine.

Din păcate, costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate și depășesc resursele familiei. Transportul internațional, împreună cu procedurile legale și funerare, implică o sumă semnificativă pe care ne este imposibil să o acoperim fără ajutorul dumneavoastră.Facem, așadar, un apel către toți cei care au avut bucuria de a o cunoaște și către cei care doresc să ne sprijine în această perioadă dificilă.

Foto 

*Sursa fotografie cont de Facebook: Denisa Alexandra Masura Oltean

”Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și compasiunea voastră Gândurile și rugăciunile voastre ne oferă putere în aceste momente grele”

Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de a o aduce acasă, lângă cei dragi. Pentru cei care doresc să contribuie, donațiile pot fi făcute în contul bancar deschis special pentru această cauză: Unicaja: ES81 2103 0864 1100 1001 3027. Beneficiar cont, părinții: Masura Ana sau Masura Ioan Emil Sau bizum la numărul: 678097802 sau 699901836

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și compasiunea voastră. Gândurile și rugăciunile voastre ne oferă putere în aceste momente grele. Cu recunoștință, Familia”, a scris mama Denisei Alexandra Masura Oltean, pe un grup de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel