Cine este ”vrăjitoarea” reţinută de polițiștii bucureșteni. Ar fi înşelat un bărbat cu aproape 7.000 de euro

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

O femeie a fost reţinută de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzată de un bărbat că, 'prin acte specifice de vrăjitorie', l-ar fi înşelat cu aproximativ 7.000 de euro.

Citește și - Părintele Ilie Cleopa spune ce e vrăjitoria

Conform unui comunicat la Poliţiei Capitalei transmis, miercuri, de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie au pus în executare, marţi, un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. 

Prejudiciul este de aproximativ 7.000 de euro

'În fapt, la data de 21 august, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4 - 7 august, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani', se precizează în comunicat.

Cine ar fi femeia reținută

Bănuita a fost depistată şi condusă la audieri, fiind reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentată instanţei cu propuneri legale, informează poliţiştii. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, notează Agerpres.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre Violeta Ursaru, cunoscută ca Isabela, fiind așa-zisă tămăduitoare sau clarvăzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel