Cine i-a luat locul directorului TAROM, după ce Bogdan Popescu și-a dat demisia. "Arată implicațiile politicului în companiile de stat"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol cine i-a luat locul directorului general al TAROM, după ce Bogdan Viorel Popescu și-a dat demisia.

Directorul general al TAROM, Bogdan Viorel Popescu, a demisionat, iar în locul lui a fost numit directorul comercial al companiei, specialist în vânzare de vopsea, potrivit Antena 3 CNN. Narcis Obeadă este angajat al TAROM de aproximativ 3 luni, iar timp de 12 ani a fost la conducerea unei firme care comercializează vopsea.

Consiliul de Administrație al TAROM va decide pe 5 ianuarie cine va prelua definitiv funcția de director general al companiei aeriene. Demisia lui Bogdan Popescu vine la doar câteva zile după plecarea sa la Bruxelles pentru a discuta despre modificarea planului de restructurare și aprobarea ajutorului de stat pentru TAROM.

Președintele Sindicatului Unit TAROM: Bănuim că motivul principal este intervenția factorului politic în actul de management

"Nu cunoaștem motivele domnului director. Noi am întrebat, dar nu am primit răspuns, dar bănuim că motivul principal este intervenția factorului politic în actul de management. Domnul Narcis Obeadă e venit și dumnealui de 3 luni în companie, numit tot pe filieră politică. Este director comercial. Probabil că pentru câteva zile, până la primul Consiliu de Administrație.... este sigurul director care mai lucra în perioada asta în companie și atunci a primit acest mandat. Nu are rost să vorbim acum de ce domnul Grindeanu l-a numit pe domnul Obeadă director comercial al companiei TAROM. E problema ministrului Grindeanu și a acționarilor majoritari.

Această situație de impredictibilitate, de lipsă de management și de schimbare perpetuă la compania TAROM este o neseriozitate a factorului politic și arată în ce sistem economic trăim și arată implicațiile politicului în companiile de stat, arată lipsa de seriozitate a acționarilor majoritari, cel puțin referitor la compania dată", a declarat Narcis Pascu, președintele Sindicatului Unit TAROM, pentru Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel