Cine îl înlocuiește pe Cristiano Ronaldo la Juventus

Facebook - Cristiano Ronaldo
Facebook - Cristiano Ronaldo

Juventus pregătește înlocuirea lui Cristiano Ronaldo.

După eliminarea Portugaliei de la Campionatul European de Fotbal din această vară încă din optimi, Cristiano Ronaldo a început să-și plănuiască noul sezon de fotbal. Astfel, în urma eșecului administrat de Belgia, portughezul se gândește la o plecare de la Juventus după un al treilea sezon foarte dezamăgitor în Italia, transmite Marca.

În Italia se speculează că Juventus deja a făcut o listă scurtă cu trei jucători care îl pot înlocui pe cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene. Aceștia sunt Gabriel Jesus, Mauro Icardi și Dusan Vlahovic.

Gabriel Jesus

Atacantul brazilian al lui Manchester City, în vârstă de 24 de ani, nu a reușit să își solidifice locul de titular în formația lui Pep Guardiola. De fapt, acesta mai degrabă a stat pe bancă în loc să joace în ultimul sezon, fiindcă antrenorul catalan a jucat fără vârf clasic de atac în majoritatea sezonului.

Chiar și așa, nu sunt dubii că brazilianul are un potențial enorm și, dacă i se dă ocazia, poate străluci pentru „bătrâna doamnă”. În plus, calitățile de care dă dovadă Gabriel Jesus ar putea să-l propulseze în topul golgheterilor europeni.

Mauro Icardi

Juventus ar mai fi pus ochii și pe atacantul italian Icardi, fiindcă Paris Saint-Germain deja vrea să scape de el după ce l-a cumpărat vara trecută pentru 60 milioane euro. În ciuda unui sezon dificil la PSG, Icradi ar putea ajunge înapoi în Italia, la Juventus, revenindu-și la forma de invidiat de la Internazionale Milano.

Dusan Vlahovic

Tuttosport a transmis că Juventus l-ar dori și pe Dusan Vlahovic în locul lui Cristiano Ronaldo, un atacant tânăr care a fost senzațional în sezonul acesta pentru Fiorentina. În timp ce violeții au avut un sezon dificil, terminând pe locul 13, forma atacantului de doar 21 de ani a fost una foarte bună, marcând de 21 de ori în Serie A.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel